Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Tuna Park

Ca 4 minuter med bil från hotellet hittar ni shoppingcentret Tuna Park. En galleria som består av fler än 60 butiker endast i galleriadelen. Stormarknadsdelen består av Coop Forum, Systembolaget och City Gross. Ytterligare finns storbutiker som
Media Markt, Plantagen, Skopunkten, Kungssängen, TeamSportia och
Mekonomen. Du hittar även mat för alla smaker från hela världen och för
alla åldrar.


Avstånd från hotellet: ca 3,4 km

Eskilstuna Ölkultur

Besök en av landets enda bryggeripubar, Ölkultur. Här kan du prova bryggeriets ölsorter i gemytlig miljö precis vid Eskilstunaån. Bryggeripuben är också en uppskattad plats för arrangemang av alla de slag, från ölprovningar och bryggerivisningar till bröllop och fester.

Avstånd från hotellet: ca 1 km

Parken Zoo

Parken Zoo är ett av landets mest besökta utflyktsmål och omfattar djurpark, nöjespark med tivoli, Camping och restaurang.
Parken Zoo var en av Sveriges första djurparker. Här hittar ni era favoritdjur och i Ordköping hittar du Kalle Kunskap och hans vänner.
Hos oss hittar du de bästa paketerbjudanden för hela familjen. Håll utkik på våra erbjudanden. 
För mer info, se Parken Zoo's hemsida

Avstånd från hotellet: ca 1,7 km

Eskilstuna Bowlingcenter

En match med familjen, kollegan eller för sig själv... alltid lika kul! På Eskilstuna Bowlingcenter kan hallen ställas till barnens förfogande, där ni kan bowla, äta och kamma hem en fin medalj. Här kan du även köra 5-kamp med möjlighet att ta emot upp till 50 personer. I restaurangen serveras varmrätter och företagslunch.

Avstånd från hotellet: ca 830 m

Stiga Sports Arena

Stiga Sport Arena är en modern miljövänlig byggnad i Munktellstaden för konserter, mässor och idrott.
Arenan invigdes officiellt 3 juni 2017.

Avstånd från hotellet: ca 2 kmTunavallen

Tunavallen är en fotbollsarena och har kapacitet för 7 800 personer.
Arenan är utrustad med konstgräs vilket möjliggör spel under hela året, sommar som vinter. Visste du att VM 1958 spelades på Tunavallen? Jo, arenan var en VM arena under Fotbolls VM år 1958.

Avstånd från hotellet: ca 1,3 km

ReTuna Återbruksgalleria

Världens första återbruksgalleria!
Vill du rädda världen? Då ska du inte missa att besöka ReTuna, här hittar du butiker som säljer allt från kläder, verktyg, cyklar till möbler och inredning.
För er som blir hungriga, finns Café Returama som serverar klimatvänliga rätter och fika.

Avstånd från hotellet: ca 4,55 km

Rademachersmedjorna

Rademachersmedjorna är en av landets bäst bevarade 1600-talsmiljöer. Här hittar ni skickliga hantverkare och smeder som fortfarande bedriver sin verksamhet, året runt. Följ med på en guidad tur, en dramatiserad visning eller slå er ner med en kopp kaffe på den vackra innergården. Teater, revy och musik serveras gärna som tilltugg. Utomhus finns flera utställningar.

Avstånd från hotellet: ca 400 m


Sevärdheter

Eskilstuna Stadsmuseum, ett historiskt museum beläget på de vackra Faktoriholmarna i centrala Eskilstuna. På museet hittar du utställningar för både vuxna och barn, och på faktotum finns det gott om underhållande experiment att göra. Fri entré!

Eskilstuna Konstmuseum, med Södermanlands största konstsamling av svensk och internationell konst från 1600-talet fram till våra dagar.

Sörmlandsgården Friluftsmuseum , en typisk mellansvensk bondgård från självhushållningens tid. Öppet sommartid!

Fors kyrka, Stadens äldsta byggnad.

Klosters kyrka, Sveriges sist byggda katedral.

Gamla Staden, med unik kulturhistorisk miljö och ett 70-tal butiker och hantverkare och Gamla Teatern med anor från 1830-talet.

Munktellarenan , en 15.000 kvm stor idrottsarena med många möjligheter. Man kan bland annat spela minigolf, pingis och prova på bågskytte.

Ytterligare information om Eskilstunas sevärdheter kan Du få genom
Eskilstunas officiella hemsidor
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy