Best Western Plaza Hotel

757980
Boka rum

Rum 1

OK
   

Aktiviteter

På hotellet

Plaza Fitness

Besök Vårt fräscha Fitness-center, utrustat med 25 maskiner, fria vikter samt andra träningsredskap. Som boende gäst tränar du gratis och har tillgång till gymmet dygnet runt.
Nu kör vi!

Bastu

I vår bastu är det skönt att värma sig och koppla av en stund innan middagen eller efter träning. Du kan besöka vår lobbybar och ta med lite god dryck ner i värmen.

Plaza cyklar

Vi har 2 st Plaza cyklar som vi lånar ut till våra gäster. Ett trevligt sätt att upptäcka Eskilstuna på. Prata med oss i receptionen vid ankomst så hjälper vi er mer än gärna. Först till kvarn gäller!

Meze Lounge

Meze Lounge är en extern libanesisk restaurang som erbjuder orientalisk mat med inspiration av länderna runt Medelhavet.

Öppettider:
Måndag – torsdag 11:00 – 22:00
Fredag 11.00 – 24:00
Lördagar 12.00 – 24:00

Lunch vardagar 11.00 - 14.30

Aktiviteter i närheten av hotellet

Parken Zoo
Parken Zoo är ett av landets mest besökta utflyktsmål och omfattar djurpark, nöjespark med tivoli, Camping och restaurang. Parken Zoo var en av Sveriges första djurparker.
Här hittar ni era favoritdjur och i Ordköping hittar du Kalle Kunskap och hans vänner.
Hos oss hittar du de bästa paketerbjudanden för hela familjen. Håll utkik på våra erbjudanden. 
Mer info, se Parken Zoo's hemsida


Eskilstuna Bowlingcenter
En match med familjen, kollegan eller för sig själv... alltid lika kul! På Eskilstuna Bowlingcenter kan hallen ställas ill barnens förfogande, där ni kan bowla, äta och kamma hem en fin medalj. Här kan du även köra 5-kamp med möjlighet att ta emot upp till 50 personer. I restaurangen serveras varmarätter och företagslunch. 

Mer info, se Bowlinghallens hemsida

Munktellbadet är en värld av vatten för alla, ung som gammal. Munktellbadet erbjuder kittlande badäventyr, generös relaxavdelning och utmanande träningsmöjligheter. Detta är ett av Eskilstunas besöksmål som bjuder på en förstaklassig bad och upplevelser. Det är även det första badhuset att klassas Guld i miljöbyggnad, detta är den högsta rankningen av Swedish Green Building Councils. Välkomna till framtidens badhus!
Mer info, se Munktellbadets hemsida

Tuna Park
Ca 4 minuter med bil från hotellet hittar ni shoppingcentret Tuna Park.En galleria som består av fler än 60 butiker endast i galleriadelen. Stormarknadsdelen består av Coop Forum och Systembolaget. Ytterligare finns storbutiker som Media Markt, Plantagen, Skopunkten, Kungssängen, TeamSportia, Mekonomen och Sova i närheten. Du hittar även mat för alla smaker från hela världen och för alla åldrar. På Tuna Park finns allt från Pizza, snabbmat, husmanskost och smörgåsar. Fråga i receptionen för mer information att hitta dit och vad som sker i närheten. 
Mer info, se Tuna Parks hemsida

Eskilstuna Ölkultur
Besök en av landets enda bryggeripubar, Ölkultur. Här kan du prova bryggeriets ölsorter i gemytlig miljö.
Mer info, se Ölkulturs hemsida

Sevärdheter

Rademachersmedjorna, här hittar ni skickliga hantverkare och smeder fortfarande bedriver sin verksamhet, året runt. Följ med på en guidad tur, en dramatiserad visning eller slå er ner med en kopp kaffe eller lunch på den vackra innergården. Teater, revy och musik serveras gärna som tilltugg. 

Eskilstuna Konstmuseum, med Södermanlands största konstsamling av svensk och internationell konst från 1600-talet fram till våra dagar.

Sörmlandsgården Friluftsmuseum , en typisk mellansvensk bondgård från självhushållningens tid. Öppet sommartid!

Fors kyrka, Stadens äldsta byggnad.

Klosters kyrka, Sveriges sist byggda katedral.

Gamla Staden, med unik kulturhistorisk miljö och ett 70-tal butiker och hantverkare och Gamla Teatern med anor från 1830-talet.

Munktellarenan , en 15.000 kvm stor idrottsarena med många möjligheter. Man kan bland annat spela minigolf, pingis och prova på bågskytte.

Ytterligare information om Eskilstunas sevärdheter kan Du få genom
Eskilstunas officiella hemsidor
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.