Best Breakfast - Meet the Locals

BEST BREAKFAST: För att göra det enkelt har vi plockat ihop det bästa av våra lokala favoriter. Vi har rensat bort onödigt socker och har inga smaksatta yoghurts, istället får du blanda din egen yoghurt med våra hemgjorda bärkompotter och müsli. Du hittar heller inga onaturliga lightprodukter på vår frukost. Vår frukost är full av schyssta råvaror för att ge dig en god start på dagen. Välsmakande och nyttigt frukostkoncept. Vi kallar det Best Breakfast, hoppas det smakar!

MEET THE LOCALS erbjuder dig ett kombinerat frukostkoncept med råvaror från lokala leverantörer. Vårt mål är att du som besöker Eskilstuna ska få en känsla av historia och tradition. Syftet är att även främja matkulturen ifrån hela länet för att stärka landskapets profil. 
Våra produkter och råvaror är framtagna av både lokala producenter och våra egna medarbetare. Våra medarbetare har med inspiration plockat ihop en del frukosträtter som de rekommenderar. 
Allt för att du ska få ett personligare bemötande och uppleva känslan av industristaden Eskilstuna!

Sugna på vår utsökta frukostbuffé men ej är boende på hotellet? Självklart är även ni välkomna in till oss!
Vuxen – 140:-/person
Barn (1-11 år) –  10:-/ fyllt år

Frukostens öppettider:
Måndag-fredag 06:00-10:00
Lördag-söndag 07:00-11:00


Varmt välkomna önskar vi på Plaza Hotel!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy