Konferens på Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna

Vårt mål är att du ska uppleva ett så lyckat möte som möjligt under vårt tak. Våra konferenslokaler rymmer små som stora sällskap, från 2 upp till 150 personer. Det lämpar sig väl både för mindre möten som för utbildningar och föreläsningar. Självklart erbjuder vi också all tänkbar utrustning som exempelvis PC-projektor, ljudanläggning, HDMI-kabel, Whiteboard och fri WIFIOm ni önskar hyra ytterligare utrustning till din möteslokal så hjälper vi självklart till.

En unik mötesplats
Vi på Best Western Plaza Hotel vet hur du gör din konferens till en minnesvärd upplevelse för alla deltagare. Hos oss är varje möte unikt och vi gör vårt bästa för att anpassa vår service efter dina behov. 
Vi erbjuder konferenser med lunch och/eller middag som avnjuts i vår restaurang vinäger by plaza. 

Aktiviteter
Önskar ni starta, avbryta eller avsluta er konferens med någonting extra? Hos oss får ni möjlighet att kombinera er konferens med något av våra tillval som exempelvis After Work på fredagar, ölprovning på Eskilstuna Ölkultur eller ett tränings- eller yogapass med Erika på Work it by Plaza Fitness. Kontakta oss gärna vid förfrågningar och för fler tillvalsalternativ!

Vår service
Vår erfarna personal skräddarsyr bokningen av din konferens så att den passar just era önskemål. Tveka inte att fråga oss – vi hjälper er med allt från konferensutrustning till din möteslokal till mindre detaljer som fikabröd. Vi gör alltid vårt yttersta för att finnas till hands från första kontakt till avfärd.

 

SMEDEN

Vår största konferenslokal på 202 kvm med plats för 150 personer i biosittning. Lokalen har bra ljudanläggning. Lokalen är utrustad med myggmikrofoner, PC-projektor, Whiteboard, hörnsoffa, rundbord, block och pennor.
Flamingon

Denna lokal är på 30 kvm och rymmer upp till 30 personer i biosittning alternativ 15 personer i styrelsesittning. Flamingon är utrustad med PC-projektor, Whiteboard, blädderblock, block och pennor.
Pantern

Denna lokal är på 50 kvm och får plats med 50 personer i biosittning och 30 i skolsittning. Pantern har ett perfekt ljusinsläpp och utsikt över gatan och rustad med PC-projektor, Whiteboard, blädderblock, block och pennor.
Zebran

Zebran är på 30 kvm och brukar användas för både konferens och gruppsamtal. Lokalen rymmer 40 personer i biosittning och är utrustad med Whiteboard, blädderblock, block och pennor.
HAMMAREN

Hammaren är vår näststörsta möteslokal på 81 kvm och rymmer upp till 80 personer i biosittning. Lokalen går att antingen använda som en eller två separata möteslokaler. Det går att anpassa och använda lokalen utifrån egna önskemål och behov. Behöver ni t.ex. dela upp er i mindre grupper passar Pantern & Zebran utmärkt. Lokalen är utrustad med full utrustning som PC-projektor, Whiteboard, blädderblock, ljudsystem över hela lokalen, block och pennor.
Pirayan

​Vårt styrelserum kallas för Pirayan, rummets storlek är 35 kvm och rymmer upp till 12 personer i styrelsesittning. Pirayan är utrustad med PC-projektor, Whiteboard, blädderblock, block och pennor.
Rummet har en unik miljö och bra ljusinsläpp.

Skicka din konferensförfrågan redan idag!

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy