Best Western Plaza Hotel

1181191201211221231248757
Boka rum

Rum 1

OK
   

Konferens på Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna

Best Western Plaza Hotel är det perfekta valet för dig som söker ett centralt boende och personlig service till din konferens! Beläget mitt i Eskilstuna med resecentrum ett stenkast bort har du allt du behöver inom räckhåll. Vårt mål är att du ska uppleva ett så lyckat möte som möjligt under vårt tak.

Våra konferenslokaler rymmer små som stora sällskap, från 12 upp till 150 personer. De lämpar sig väl både för mindre möten som för utbildningar och föreläsningar. Självklart erbjuder vi också all tänkbar utrustning som exempelvis PC-kanon, ljudanläggning och fri WiFi. 

Om du önskar hyra ytterligare utrustning till din möteslokal försöker vi alltid att lösa det.

En unik mötesplats
Vi på Best Western Plaza Hotel vet hur du gör din konferens till en minnesvärd upplevelse för alla deltagare. Hos oss är varje möte unikt och vi gör vårt bästa för att anpassa vår service efter dina behov. 

Tillsammans med restaurangen Meze Lounge erbjuder vi våra gäster matupplevelser för alla smaker. Välj de rätter som passar bäst från vår exklusiva à la carte-meny eller satsa på en libanesisk buffé med orientalisk touch. För dig som vill hyra ett privat alternativ står vår fina frukostmatsal till ditt förfogande för lunch eller middag.

Best Wester Plaza Hotel erbjuder full service med logi, konferenslokal och restaurang i toppklass. Som gäst har du alltid tillgång till vårt moderna gym, Plaza Fitness, och vi hjälper gärna till att ordna event och aktiviteter. Vår ambition är att alla våra gäster ska vara nöjda och vilja komma tillbaka till oss!

Aktiviteter
Ni kan kombinera er konferens med våra erbjudanden tex ölprovning och River relax. Fler alternativ hittar ni under länken Aktiviteter

Vår service
Vår erfarna personal skräddarsyr bokningen av din konferens så att den passar just era önskemål. Tveka inte att fråga oss – vi hjälper er med allt från konferensutrustning till din möteslokal till mindre detaljer som fikabröd. Vi gör alltid vårt yttersta för att finnas till hands från första kontakt till avfärd.

Kontakta oss med din bokning
När du bokar din konferens på Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna får du tillgång till förstklassiga lokaler och personlig service. Maila oss idag på konferens@plazahotel.nu eller ring 016-15 00 00 så hjälper vi er att hyra möteslokal och välja rätt boende efter era preferenser. Välkomna!

 

Best Breakfast by Tina

Inled dagen med en frukostkonferens där buffén är certifierad av tv-kocken Tina Nordström. I frukostbuffén ingår Tinas egna produkter samt hennes utvalda råvaror från lokala producenter. Garanterat jättegott!

Priset för frukostkonferens är 175 kr/per person. För bokning så skall ni minst vara 10 personer. Priset är exkl. moms. 

Det goda fikat

Det är detaljerna som gör skillnaden när helhetsupplevelsen ska bli bra. Därför bjuder vi alltid på hembakat fika när ni kommer till oss. Det är ytterligare en god förutsättning för lyckade konferenser. 

Lokalerna

Våra ljusa lokaler kan rymma sällskap från 12 upp till 150 personer. Vi ser till att ni får den bästa lokalen för just era behov, oavsett om ni är ett mindre eller större sällskap.

Vår största lokal rymmer 180 personer och renoverades 2014.

Vi vet hur viktig tekniken är för att mötet ska bli så bra som möjligt – därför ingår alltid projektor, högtalare, mikrofon och givetvis även vår assistans när ni konfererar hos oss. Vi vet också hur viktigt det är att hålla energin på samma höga nivå genom hela mötet, därför ser vi alltid till att bjuda på dryck, frukt och fika under ert besök. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse