Maneten

Vår största konferenslokal på 202 kvm med plats för 150 personer i biosittning. Lokalen har bra ljudanläggning. Lokalen är utrustad med myggmikrofoner, PC-projektor, Whiteboard, hörnsoffa, rundbord, block och pennor.
Flamingon

Denna lokal är på 30 kvm och rymmer upp till 30 personer i biosittning alternativ 15 personer i styrelsesittning. Flamingon är utrustad med PC-projektor, Whiteboard, blädderblock, block och pennor.
Pantern

Denna lokal är på 50 kvm och får plats med 40 personer i biosittning och 30 i skolsittning. Pantern har ett perfekt ljusinsläpp och utsikt över gatan och rustad med PC-projektor, Whiteboard, blädderblock, block och pennor.
Zebran

Zebran är på 30 kvm och brukar användas för både konferens och gruppsamtal. Lokalen rymmer 30 personer i biosittning och är utrustad med Whiteboard, blädderblock, block och pennor.
Pantern & Zebran

Pantern & Zebran är vår näststörsta möteslokal på 81 kvm och rymmer upp till 70 personer i biosittning. Lokalen går att antingen använda som en eller två separata möteslokaler. Det går att anpassa och använda lokalen utifrån egna önskemål och behov. Behöver ni t.ex. dela upp er i mindre grupper passar Pantern & Zebran utmärkt. Lokalen är utrustad med full utrustning som PC-projektor, Whiteboard, blädderblock, ljudsystem över hela lokalen, block och pennor.
Pirayan

​Vårt styrelserum kallas för Pirayan, rummets storlek är 35 kvm och rymmer upp till 12 personer i styrelsesittning. Pirayan är utrustad med PC-projektor, Whiteboard, blädderblock, block och pennor.
Rummet har en unik miljö och bra ljusinsläpp.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy