Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Om Plaza Hotel

Mitt i Eskilstuna city ligger Best Western Plaza Hotel, det perfekta alternativet för dig som söker ett centralt boende med närhet till både shopping och aktiviteter såsom Parken Zoo, Eskilstuna Golfklubb och Munktellbadet. Vi erbjuder våra gäster tillgång till gym dygnet runt, tillgång till vår relaxavdelning till en extra kostnad, en fantastisk restaurang, välutrustade konferenslokaler, mysiga hotellrum och en välkomponerad frukostbuffé från Best Breakfast.

Boka er nästa weekend eller konferens hos oss redan idag! 

NÄRA TILL ALLT

Vill du boka ett hotell i Eskilstuna med nära till allt? Då har vi på Best Western Plaza Hotel det du söker. Vårt hotell är beläget mitt i
Eskilstuna City och har nära till både shopping och aktiviteter. Oavsett om du och din familj vill gå på Parken Zoo eller om företaget vill koppla av med en runda på golfbanan så kommer ni att finna allt på bekvämt avstånd. Ni kan gå på bio, shoppa, bowla eller helt enkelt bara koppla av på hotellrummet genom att beställa tillval på rummet och göra vistelsen lite lyxigare. 

BEKVÄMT BOENDE
För oss är miljön viktig och vi arbetar pro-aktivt med att minska negativ påverkan på miljön och verkar för en positiv miljöutveckling. Vi var det första hotellet i Eskilstuna att miljöcertifieras.  

Hotellet renoverades år 2011 och 2014. Hotellet renoverades delvis även 2018. 
Vi erbjuder 88 fräscha och bekväma rum, samt barnvänliga rum för både  stora och små familjer. Samtliga rum är utrustade med arbetsytor, TV, radio, telefon, gratis WiFi, dusch/bad och WC. 

När du blir hungrig kan du njuta av god mat i vår restaurang Vinäger by Plaza som ligger dörr i dörr med hotellet.  Om ni vill koppla av ytterligare kan vi erbjuda både fritt gym och relaxavdelning till en extrakostnad. Gymkod får ni av personalen i receptionen och relaxavdelningen bokar du i god tid hos receptionen. Boende på hotellet betalar 195 kr pp och som gäst utan boende betalar ni 295 kr pp. Då får man tillgång till vår relaxavdelning i 2 timmar.

Som gäst på vårt hotell i Eskilstuna är din trivsel viktigast för oss. 

STORT ENGAGEMANG 
För oss på Best Western Plaza Hotel Eskilstuna är det viktigt att våra gäster får en avkopplande och upplevelserik vistelse. Om du värdesätter genuin service och stort engagemang kan du vara säker på att vi är det hotell i Eskilstuna som uppfyller dina önskemål.
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy