Reseinformation: Covid-19

Din hälsa och din trygghet är viktigast för oss när du bor på ett Best Western-hotell.Vi på Best Western Hotels & Resorts håller oss uppdaterade via myndigheternas kanaler för råd samt aktuell status i respektive land. Vi följer noga vägledningen från Världshälsoorganisationen WHO och Folkhälsomyndigheten.
Vårt fokus är att tillgodose våra gäster behov.

Här är exempel på några åtgärder som vidtagits:

- Hotellen har ökat fokus på städning av gemensamma utrymmen som till exempel receptionen, möbler i frukostmatsalen och utrustning i gymmet.
- Regelbunden rengöring av frekvent använda ytor, såsom nyckelkort, dörrhandtag, hissdörrar och knappar.
- Vid frukostbuffén säkerställs en god hygien, bestick och fat byts ofta och handsprit finns tillgängligt för de som önskar.
- Vi erbjuder även "Best Breakfast to go".  

Best Western Rewards:

Om du är medlem i Best Western Rewards och har uppnått en medlemsnivå över Blue kommer vi att låta dig behålla din medlemsnivå till 31 januari 2022 även om du inte uppfyller kraven för antal genomförda vistelser under året. Vi har full förståelse för att dina resvanor kan ha påverkats mycket av situationen kring Covid-19 och vi vet att det ligger helt utanför din kontroll.
Du är vår värdefulla kund och vi uppskattar att du bor på våra hotell.

Läs mer

Av-/ombokningar
Av-/ombokningar:

Vi förstår att flexibilitet är viktigt för våra gäster och partners i dessa osäkra tider. Vi vill att du ska boka med förtroende och gör därför anpassningar med vår individuella bokningspolicy.

Viktigt! Om du har frågor angående en reservation gjord via bestwestern.se/no/dk kontakta hotellet direkt för hjälp.Om du har frågor angående en reservation gjord via en annan resesida som Booking.com och Expedia vänligen kontakta dem för hjälp.  
Alla bokningar som avser hotellvistelser utanför Skandinavien hänvisas till respektive hotells policy.

Bokningar gjorda före 19 mars 2020
Bokningar gjorda i Sverige, Norge och Danmark på vårt flexibla pris kan avbokas fram till kl. 16:00 på ankomstdagen.
För alla reservationer som beskrivs som "icke-återbetalningsbara" ("Early Web Special" och "Best Save") bokade före den 19 mars 2020, gäller ordinarie bokningsregler enligt gällande reservation. Vi hänvisar till din reseförsäkring eller eventuell kreditkortsförsärking, för återbetalning i samband med avbokning.

Bokningar gjorda efter 19 mars 2020
Bokningar gjorda i Sverige, Norge och Danmark på vårt flexibla pris kan avbokas fram till 16:00 på ankomstdagen.Alla reservationer som beskrivs som "icke-återbetalningsbara" ("Early Web Special" och "Best Save") bokade fr.o.m. 19 mars 2020 eller senare, kan ändras utan kostnad men återbetalas ej och kan inte avbokas. Vid ombokning kan datum, antal nätter, rumstyp och/eller antal personer för bokningen ändras. Byte till annat hotell är ej möjligt. Vid ombokning till ett högre pris än det betalda priset betalar gästen mellanskillnad.
Ombokning som resulterar i ett lägre pris än betalat pris återbetalas ej. Ombokning är möjlig fram till kl. 16:00 lokal tid på ankomstdagen. Betal- eller kreditkort kommer debiteras när bokningen bekräftas. Priset är endast tillgängligt vid bokning via Best Westerns hemsida.

Läs mer:
https://www.bestwestern.se/reseinformation-covid-19

Om Plaza Hotel

Mitt i Eskilstuna city ligger Best Western Plaza Hotel, det perfekta alternativet för dig som söker ett centralt boende med närhet till både shopping och aktiviteter såsom Parken Zoo, Eskilstuna Golfklubb och Munktellbadet. Vi erbjuder våra gäster tillgång till bastu & gym dygnet runt, välutrustade konferenslokaler, mysiga hotellrum och en välkomponerad frukostbuffé från Best Breakfast.
Boka er nästa weekend eller konferens hos oss redan idag! 

NÄRA TILL ALLT

Vill du boka ett hotell i Eskilstuna med nära till allt? Då har vi på Best Western Plaza Hotel det du söker. Vårt hotell är beläget mitt i
Eskilstuna City och har nära till både shopping och aktiviteter. Oavsett om du och din familj vill gå på Parken Zoo eller om företaget vill koppla av med en runda på golfbanan så kommer ni att finna allt på bekvämt avstånd. Ni kan gå på bio, shoppa, bowla eller helt enkelt bara koppla av på hotellrummet genom att beställa tillval på rummet och göra vistelsen lite lyxigare. 

BEKVÄMT BOENDE
För oss är miljön viktig och vi arbetar pro-aktivt med att minska negativ
påverkan på miljön och verkar för en positiv miljöutveckling. Vi var det första hotellet i Eskilstuna att miljöcertifiera oss enligt Svanen.  

Hotellet renoverades år 2011 och 2014. Hotellet renoverades delvis även 2018. 
Vi erbjuder 88 fräscha och bekväma rum, samt barnvänliga rum för både  stora och små familjer. Samtliga rum är utrustade med stora arbetsytor, TV, radio, telefon, gratis WiFi, dusch/bad och WC. 

När du blir hungrig kan du njuta av god mat i restaurang Meze Lounge som ligger dörr i dörr med hotellet. Meze Lounge serverar mat inspirerad från länderna runt medelhavet. Om du vill koppla av ytterligare kan vi erbjuda både bastu och gym. Som gäst på vårt hotell i Eskilstuna är din trivsel viktigast för oss. 

STORT ENGAGEMANG 
För oss på Best Western Plaza Hotel Eskilstuna är det viktigt att våra gäster får en avkopplande och upplevelserik vistelse. Om du värdesätter genuin service och stort engagemang kan du vara säker på att vi är det hotell i Eskilstuna som uppfyller dina önskemål.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy