Om Plaza Hotel

Mitt i Eskilstuna city ligger Best Western Plaza Hotel, det perfekta alternativet för dig som söker ett centralt boende med närhet till både shopping och aktiviteter såsom Parken Zoo, Eskilstuna Golfklubb och Munktellbadet. Vi erbjuder våra gäster tillgång till bastu & gym dygnet runt, välutrustade konferenslokaler, mysiga hotellrum och en välkomponerad frukostbuffé från Best Breakfast.
Boka er nästa weekend eller konferens hos oss redan idag! 

NÄRA TILL ALLT

Vill du boka ett hotell i Eskilstuna med nära till allt? Då har vi på Best Western Plaza Hotel det du söker. Vårt hotell är beläget mitt i
Eskilstuna City och har nära till både shopping och aktiviteter. Oavsett om du och din familj vill gå på Parken Zoo eller om företaget vill koppla av med en runda på golfbanan så kommer ni att finna allt på bekvämt avstånd. Ni kan gå på bio, shoppa, bowla eller helt enkelt bara koppla av på hotellrummet genom att beställa tillval på rummet och göra vistelsen lite lyxigare. 

BEKVÄMT BOENDE
För oss är miljön viktig och vi arbetar pro-aktivt med att minska negativ
påverkan på miljön och verkar för en positiv miljöutveckling. Vi var det första hotellet i Eskilstuna att miljöcertifiera oss enligt Svanen.  

Hotellet renoverades år 2011 och 2014. Hotellet renoverades delvis även 2018. 
Vi erbjuder 88 fräscha och bekväma rum, samt barnvänliga rum för både  stora och små familjer. Samtliga rum är utrustade med stora arbetsytor, TV, radio, telefon, gratis WiFi, dusch/bad och WC. 

När du blir hungrig kan du njuta av god mat i restaurang Meze Lounge som ligger dörr i dörr med hotellet. Meze Lounge serverar mat inspirerad från länderna runt medelhavet. Om du vill koppla av ytterligare kan vi erbjuda både bastu och gym. Som gäst på vårt hotell i Eskilstuna är din trivsel viktigast för oss. 

STORT ENGAGEMANG 
För oss på Best Western Plaza Hotel Eskilstuna är det viktigt att våra gäster får en avkopplande och upplevelserik vistelse. Om du värdesätter genuin service och stort engagemang kan du vara säker på att vi är det hotell i Eskilstuna som uppfyller dina önskemål.

Reseinformation: Covid-19

Din hälsa och din trygghet är viktigast för oss när du bor på ett Best Western-hotell. Vi på Best Western Plaza Hotel håller oss uppdaterade via myndigheternas kanaler för råd samt aktuell status i respektive land. Vi följer noga vägledningen från Världshälsoorganisationen WHO och Folkhälsomyndigheten.

Vårt fokus är att tillgodose våra gäster behov.

Här är exempel på några åtgärder som vidtagits:

Reception & Allmänna ytor:
• Avståndsmarkeringar till reception och andra områden där köbildning kan uppstå.
• Express Checkout erbjuds till alla gäster för att undvika trängsel.
• Receptionsområdet städas och desinficeras minst en gång per timme. Detsamma gäller hissknappar, handtag, dörrhandtag, trappräcke, kaffemaskin, etc.
• Desinficering av kortterminaler eller skärmar direkt efter användning.
• Rumsnycklar desinficeras direkt vid överlämnandet.
• Handsprit fylls på regelbundet och är tillgängligt för alla gäster.
• Gästtoaletter rengörs och handtag, kranar, wc-lock, tvålpumpar desinficeras. Pappershanddukar finns tillgängliga och handdukstork är avstängd.

Servering:
• Handsprit fylls på regelbundet och är utställd vid entrén och på strategiska platser.
• Vid bufféservering säkerställs social distans med avståndsmarkeringar enligt nationella regler.
• Vi använder mindre uppläggningsfat/skålar som rengörs och byts ofta.
• Knappar på kaffe- & juicemaskin desinficeras minst en gång per timme.
• Vi erbjuder take away/hämtmat till gäster som inte vill besöka frukosten.
• Borden är placerade enligt nationella riktlinjer så att sittande gäster kan hålla social distans

Hotellrum:
• Tvål, handsprit och/eller våtservetter finns på varje rum.
• Rum och badrum städas med virusdödande desinfektionsmedel. Städpersonal använder handskar som byts efter varje städat rum.
• Kontaktytor städas extra noga och desinficeras. Med kontaktytor menas ytor som gästen vanligen tar i eller rör vid t. ex. dörrhandtag, garderobshandtag, bord, stolar, strömbrytare, galgar etc.
• Rum där konstaterat smittad gäst bott, stängs av i 72 timmar innan städning.

Konferens:
• Handsprit fylls på regelbundet och är utställd vid entrén och på strategiska platser.
• Alla konferensgäster erbjuds sittning i luftig/gles/anpassad lokal.
• Kontaktytor såsom dörrhandtag, bord, stolar, strömbrytare, kaffemaskin etc. städas extra noga med virusdödande medel.
• Toaletter rengörs och handtag, kranar, wc-lock, tvålpumpar desinficeras. Pappershanddukar finns tillgängliga och handdukstork är avstängd

Av-/ombokningar:

Vi förstår att flexibilitet är viktigt för våra gäster och partners i dessa osäkra tider. Vi vill att du ska boka med förtroende och gör därför anpassningar med vår individuella bokningspolicy.

Viktigt!
Om du har frågor angående en reservation gjord via bestwestern.se/no/dk kontakta hotellet direkt för hjälp.
Om du har frågor angående en reservation gjord via en annan resesida som Booking.com och Expedia vänligen kontakta dem för hjälp.  
Alla bokningar som avser hotellvistelser utanför Skandinavien hänvisas till respektive hotells policy.

Bokningar gjorda före 19 mars 2020
Bokningar gjorda i Sverige, Norge och Danmark på vårt flexibla pris kan avbokas fram till kl. 16:00 på ankomstdagen.
För alla reservationer som beskrivs som "icke-återbetalningsbara" ("Early Web Special" och "Best Save") bokade före den 19 mars 2020, gäller ordinarie bokningsregler enligt gällande reservation. Vi hänvisar till din reseförsäkring eller eventuell kreditkortsförsärking, för återbetalning i samband med avbokning.

Bokningar gjorda efter 19 mars 2020
Bokningar gjorda i Sverige, Norge och Danmark på vårt flexibla pris kan avbokas fram till 16:00 på ankomstdagen. Alla reservationer som beskrivs som "icke-återbetalningsbara" ("Early Web Special" och "Best Save") bokade fr.o.m. 19 mars 2020 eller senare, kan ändras utan kostnad men återbetalas ej och kan inte avbokas. Vid ombokning kan datum, antal nätter, rumstyp och/eller antal personer för bokningen ändras. Byte till annat hotell är ej möjligt. Vid ombokning till ett högre pris än det betalda priset betalar gästen mellanskillnad.
Ombokning som resulterar i ett lägre pris än betalat pris återbetalas ej. Ombokning är möjlig fram till kl. 16:00 lokal tid på ankomstdagen. Betal- eller kreditkort kommer debiteras när bokningen bekräftas. Priset är endast tillgängligt vid bokning via Best Westerns hemsida.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy