Best Western Plaza Hotel

Parkering


227
Garage
I anslutning till hotellet har vi ett parkeringsgarage för våra gäster, huvudingången finns ca 10 meter från hotellets huvudentré. Har ni en större företagsbil eller ska på konferens rekommenderar vi er att parkera på de markerade parkeringsplatserna utanför huvudentrén Priset är 80 kr/dygn och parkeringstillståndet finns hämta i receptionen.

Parkeringshuset - Q Park
Vi har ett samarbete med Q Park, har vi inga parkeringsplatser kvar vid hotellet har våra gäster möjlighet att parkera i ett parkeringshus som ligger ungefär 150 m från hotellet. Priset är 70 kr/dygn och parkeringstillståndet finns även att hämta i receptionen. 

OBS: Parkeringen gäller i mån av plats och vi kan därför inte reservera parkeringsplatser.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.