Best Western Plaza Hotel

235197

Välkommen till vårt moderna gym!

Här hittar du både maskiner och fria vikter. Något till alla! 

Gymmet är öppet dygnet runt alla dagar i veckan, så att du kan träna när det passar dig. Som boende gäst tränar du gratis!

Även du som inte bor på hotellet får träna hos oss! För 325 kr/månanden (halvår/helår) har du tillgång till gymmet och bastun! 
Vill du pröva på gymmet innan du köper kortet, så går det bra. 100 kr/per gång. Detta betalas kontakt eller via Swish till Erika Karlsson på Work it.

Välkommen till Work it By Plaza Fitness 

Vi erbjuder kurser, workshops, event och personlig träning av professionella instruktörer – allt för att ge dig en hälsosammare livsstil och en mer användbar kropp!

• Utöka din kunskap inom träning, kost och livsstil
• Utveckla din fysiska kapacitet genom en rad olika aktiviteter och träningsformer
• Ta hjälp av Erika Karlsson på Work it- personlig tränare & hälsocoach som guidar dig mot dina mål
• Häng med på roliga sociala aktiviteter och happenings

Vi finns i den helt nyrenoverade studion på Best Western Hotel Plaza i Eskilstuna.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.