Boka rum

Rum 1

OK
   
BokaVåra Paketerbjudanden

Best Sport - sporta mer!

Vi vill uppmuntra er till att sporta mer!

På Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna vill vi gärna jobba närmare idrotten. Ska ni på träningsläger eller turnering i Eskilstuna? Då är Best Sport ett alternativ för er.
Vi erbjuder frukost, logi, möteslokaler och träning till specialpriser.

20% Weekendrabatt

Välkommen till hotellkedjan som är lika olika överallt!
Just nu har vi 20% weekendrabatt
Boka redan idag!


Boka ett prisvärt hotellpaket i Eskilstuna

Centralt belägna Best Western Plaza Hotel erbjuder prisvärda hotellpaket som omfattar allt från övernattning till upplevelser. Vi erbjuder bland annat billiga golfpaket, lyxiga Relax- paket och populära familjepaket. 

FRÅN ÖVERNATTNING TILL UPPLEVELSER
Vill du boka ett innehållsrikt hotellpaket för familjen? Är det dags för ditt företag att åka iväg på en upplevelserik konferens? Oavsett så har vi på Best Western Plaza Hotel det du söker. Som ett centralt beläget hotell i Eskilstuna har du inte bara nära till allt, vi erbjuder dessutom flera prisvärda hotellpaket som innehåller allt som du behöver. Våra paketlösningar inkluderar allt från övernattning och frukost till upplevelser av olika slag. 

ESKILSTUNA ZOO PAKET, SPA OCH GOLFHOTELL
I de paket som vi erbjuder hittar du en mängd olika upplevelser. Om du önskar boka ett hotellpaket för att besöka Eskilstunas Parken Zoo med familjen så ser vi till att ni får roas av både ödlor såväl som getter. 

Är det dags att boka in årets golfweekend? I vårt golfpaket får ni spela på Eskilstuna GK, en omtyckt och snabbspelad parkbana som ni i gänget eller företaget kommer att njuta av. 

Önskar du istället boka in en avkopplande weekend är vi rätt hotell i Sverige att vända sig till. Vi kan erbjuda allt från speciella Relaxpaket till mysiga och romantiska middagspaket. Skäm bort dig med en avkopplande weekend, precis som du vill ha den. 

EN BRA START PÅ DAGEN – BEST BREAKFAST 
Oavsett vilket hotellpaket ni väljer att boka kan ni räkna med en bra start på dagen. På vår frukostbuffé kan ni, i tillägg till det vanliga frukostsortimentet, njuta av flera nya och spännande recept. Vi vill ge våra gäster en god och lyxig frukostupplevelse och en bra start på en innehållsrik och spännande dag. 

Boka ett av våra populära hotellpaket och njut av en härlig weekend med nära & kära eller varför inte en innehållsrik konferens hos oss?

Ring eller maila oss så berättar vi mer!
016-15 00 00 / info@plazahotel.nu


.

BEST SPORT - Ett sportpaket till grupper

Skall ni till Eskilstuna med idrottslaget? Vi har förmånliga idrottspriser!

Del i dubbelrum fr. 400 kr 
I priset ingår då logi och frukostbuffé.

Middag efter matchen?
Vi kan ordna middag till ert lag, som serveras i vår matsal eller vid behov så packar vi den som take away så ni kan äta där ni har er match eller träning.

Ring eller maila oss för mer info och priser!
016-15 00 00 / info@plazahotel.nu
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy