Best Western Plaza Hotel
 • River Relax

  Stäng ute alla ljud. Glöm alla måsten, det som varit och det som kommer. River Relax är en plats för avkoppling där de kombinerat den senaste tekniken inom relax med...

  Visa erbjudande
 • River Relax - Inkl middag

  Stäng ute alla ljud. Glöm alla måsten, det som varit och det som kommer. River Relax är en plats för avkoppling där de kombinerat den senaste tekniken inom relax med...

  Visa erbjudande
 • Plaza Golfpaket

  Välkommen till BEST WESTERN Plaza Hotel, ett familjärt hotell i centrala Eskilstuna! Förutom mysiga hotellrum har vi också gym, bastu och restaurangen Meze Lounge som...

  Visa erbjudande
 • Familjebadpaket - Bo, busa och bada

  Bo hos oss på Best Western Plaza Hotel med hela familjen och bada på Munktellbadet i Eskilstuna. Munktellbadet är en värld av vatten för alla, ung som gammal....

  Visa erbjudande
Boka rum

Rum 1

OK
   

Våra Paketerbjudanden

Boka ett prisvärt hotellpaket i Eskilstuna

Centralt belägna Best Western Plaza Hotel erbjuder prisvärda hotellpaket som omfattar allt från övernattning till upplevelser. Vi erbjuder bland annat billiga golfpaket, lyxiga Relax- paket och populära familjepaket. 

FRÅN ÖVERNATTNING TILL UPPLEVELSER
Vill du boka ett innehållsrikt hotellpaket för familjen? Är det dags för ditt företag att åka iväg på en upplevelserik konferens? Oavsett så har vi på Best Western Plaza Hotel det du söker. Som ett centralt beläget hotell i Eskilstuna har du inte bara nära till allt, vi erbjuder dessutom flera prisvärda hotellpaket som innehåller allt som du behöver. Våra paketlösningar inkluderar allt från övernattning och frukost till upplevelser av olika slag. 

ESKILSTUNA ZOO PAKET, SPA OCH GOLFHOTELL
I de paket som vi erbjuder hittar du en mängd olika upplevelser. Om du önskar boka ett hotellpaket för att besöka Eskilstunas Parken Zoo med familjen så ser vi till att ni får roas av både ödlor såväl som getter. 

Är det dags att boka in årets golfweekend? I vårt golfpaket får ni spela på Eskilstuna GK, en omtyckt och snabbspelad parkbana som ni i gänget eller företaget kommer att njuta av. 

Önskar du istället boka in en avkopplande weekend är vi rätt hotell i Sverige att vända sig till. Vi kan erbjuda allt från speciella Relaxpaket till mysiga och romantiska middagspaket. Skäm bort dig med en avkopplande weekend, precis som du vill ha den. 

EN BRA START PÅ DAGEN – BEST BREAKFAST BY TINA
Oavsett vilket hotellpaket ni väljer att boka kan ni räkna med en bra start på dagen. På vår frukostbuffé kan ni, i tillägg till det vanliga frukostsortimentet, njuta av flera nya och spännande produkter som är skapade av Tina Nordström. Vi vill ge våra gäster en god frukostupplevelse och en bra start på en innehållsrik och spännande dag. 

Boka ett av våra populära hotellpaket och njut av en härlig weekend med nära & kära eller varför inte en innehållsrik konferens hos oss?

BEST SPORT-sportpaket till grupper

Skall ni till Eskilstuna med idrottslaget?Vi har förmånliga idrottspriser!

Del i dubbelrum fr. 375 kr 
I priset ingår då logi och frukostbuffé

Halvpension fr. 600 kr per person del i dubbelrum.

I priset ingår då logi i halvpension, fri tillgång till bastu och gym, samlingslokal till laget, fri parkering i mån av plats. Gäller vid bokning av minst 8 rum eller 12 personer.

Ring eller maila oss så berättar vi mer!
016-15 00 00 eller info@plazahotel.nu

Stor familj? Boka ett eget rum till barnen!

Nu erbjuder vi 30% rabatt på ett dubbelrum när föräldrarna bokar ett rum till ordinarie pris.

Bokar ni något av våra paket* kostar tilläggsrummet endast 400 kr/natt. 

Erbjudandet gäller alla dagar, i mån av plats.

Boka per telefon 016-15 00 00 eller info@plazahotel.nu

*Erbjudandet gäller ett singelrum och kan läggas till vid bokning av ett paket för minst 2 vuxna och 2 barn.  Priset är exkl. biljett. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse