Best Western Plaza Hotel

Våra Paketerbjudanden

 • Middag med valfri fatöl på Eskilstuna Ölkultur!

  Eskilstuna Ölkultur är ett lokalt bryggeri sedan 2006 och en förening som under 2008 startade Sveriges första bryggeripub i en gammal kulturbyggnad i centrala...

  Visa erbjudande
 • Familjebadpaket - Bo, busa och bada

  Bo hos oss på Best Western Plaza Hotel med hela familjen och bada på Munktellbadet i Eskilstuna. Munktellbadet är en värld av vatten för alla, ung som gammal....

  Visa erbjudande
 • Romantisk hotellvistelse

  Störst av allt är kärleken!
  Skäm bort någon du tycker om eller boka en mysig hotellvistelse tillsammans, bara ni två, hos oss på Plaza Hotel!
  Ta med din käresta...

  Visa erbjudande
Boka rum

Rum 1

OK
   


20% Weekendrabatt

Lösningen är oftast en weekend. Forskning stödjer det till och med. Vi mår bättre och får fler minnen av att åka på fler korta semestrar. Därför erbjuder vi 20% rabatt hos oss.

Ange promokod: WEB18

Bokningsvillkor:
 - erbjudandet gäller endast helger (fre-sön) i mån av plats
 - begränsat antal rum
 - bokningar kan göras fram till 31 december 2018
 - kan ej kombineras med andra erbjudanden
 - gäller endast bokning via hemsidan

Boka ett prisvärt hotellpaket i Eskilstuna

Centralt belägna Best Western Plaza Hotel erbjuder prisvärda hotellpaket som omfattar allt från övernattning till upplevelser. Vi erbjuder bland annat billiga golfpaket, lyxiga Relax- paket och populära familjepaket. 

FRÅN ÖVERNATTNING TILL UPPLEVELSER
Vill du boka ett innehållsrikt hotellpaket för familjen? Är det dags för ditt företag att åka iväg på en upplevelserik konferens? Oavsett så har vi på Best Western Plaza Hotel det du söker. Som ett centralt beläget hotell i Eskilstuna har du inte bara nära till allt, vi erbjuder dessutom flera prisvärda hotellpaket som innehåller allt som du behöver. Våra paketlösningar inkluderar allt från övernattning och frukost till upplevelser av olika slag. 

ESKILSTUNA ZOO PAKET, SPA OCH GOLFHOTELL
I de paket som vi erbjuder hittar du en mängd olika upplevelser. Om du önskar boka ett hotellpaket för att besöka Eskilstunas Parken Zoo med familjen så ser vi till att ni får roas av både ödlor såväl som getter. 

Är det dags att boka in årets golfweekend? I vårt golfpaket får ni spela på Eskilstuna GK, en omtyckt och snabbspelad parkbana som ni i gänget eller företaget kommer att njuta av. 

Önskar du istället boka in en avkopplande weekend är vi rätt hotell i Sverige att vända sig till. Vi kan erbjuda allt från speciella Relaxpaket till mysiga och romantiska middagspaket. Skäm bort dig med en avkopplande weekend, precis som du vill ha den. 

EN BRA START PÅ DAGEN – BEST BREAKFAST 
Oavsett vilket hotellpaket ni väljer att boka kan ni räkna med en bra start på dagen. På vår frukostbuffé kan ni, i tillägg till det vanliga frukostsortimentet, njuta av flera nya och spännande recept. Vi vill ge våra gäster en god och lyxig frukostupplevelse och en bra start på en innehållsrik och spännande dag. 

Boka ett av våra populära hotellpaket och njut av en härlig weekend med nära & kära eller varför inte en innehållsrik konferens hos oss?
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.