Best Western Plaza Hotel

Välj tillval

Till rummet
BusinessMer info +130kr
BusinessVårt business-tillval är det lilla extra för dig som vill koppla av med en kall öl och snacks efter jobbet. (ankomsttid krävs)
Rött vinMer info +360kr
Rött vinTocornal - Cabernet Sauvignon Cono Sur
Romantiskt-paketMer info +400kr
Romantiskt-paketUnna dig och din partner en romantisk vistelse hos oss med badrock och tofflor och avnjut en flaska Mousserande, Säsongens frukt och chokladtryffel på rummet. (ankomsttid krävs)
Vitt vinMer info +360kr
Vitt vinSauvignon Blanc - Douglas Green Fairtrade (ankomsttid krävs)
Röda rosor (styckpris)Mer info +60kr
Röda rosor (styckpris)(ankomsttid krävs)
RosévinMer info +360kr
Rosévin(ankomsttid krävs)
Fruktfat DeluxeMer info +95kr
Fruktfat DeluxeFräscht och lyxigt fruktfat. (ankomsttid krävs. Säsongens frukt). Meddela oss gärna om eventuella allergier.

Summa:kr

Tillval till din bokning

Här kan Ni som vill ha det lilla extra beställa tillval till Er bokning. För att göra en beställning på tillägg ber vi Er först att göra en bokning av rum/paket för att få en bokningsreferens.

Dina uppgifter

För att skicka en bokningsförfrågan måste du först skriva in säkerhetskoden i fältet nedan (säkerhetskoden hjälper till att förhindra spam). Därefter klickar du på "Skicka".

(Ange: plazahotel)
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.